Jacheta Oisly, croita special pentru tine!

Jacheta de dama, ideala pentru orice sezon. Este prevazuta cu gluga nedetasabila, material exterior din fas. Jacheta este captusita cu polyester 100%, este calduroasa.

Se poate strange intr-un  saculet , este practica si o poti avea oricand in geanta. Este ideala pentru orice sezon, are o croiala confortabila, si material usor, placut la atingere.

Cu siguranta te va ajuta si iti va oferi protectie impotriva vantului sau pentru precipitatii moderate.

Este prevazuta cu doua  buzunare cu fermoar pe exterior si doua buzunare interioare, foarte practice, usor de utilizat.

Jacheta Oisly este potrivita atat pentru drumetii, cat si pentru plimbari prin parc, sau pentru drumul spre birou.

Jacheta are utilitate mare, si daca este utilizata alaturi de o vesta  de blana sau de un guler de blana, poate conferi o nota de eleganta desavarsita.  Croiala usor cambrata te scoate in evidenta. Este foarte practica, iti ofera liberate de miscare, este croita perfect pentru a oferi mobilitate bratelor, se potriveste pentru orice tip de talie.

Daca ti-ai dorit o astfel de jacheta, insa nu ai gasit marimea potrivita, jacheta Oisly este alegerea perfecta, avand marimi de la XS- XXL.

Jacheta Oisly este alegerea perfecta pentru un eveniment de seara sau de zi, jacheta ascunde imperfectiunile: avantajeaza orice silueta si te face sa te simti minunat. Croiala moderna si confortabila pune in valoare orice tip de corp!

Jacheta Oisly este croita special pentru tine, cu siguranta o vei indragi! Este conceputa cu design modern, placuta la atingere, foarte calduroasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *